X

Irene tar över efter Oscar

Oscar Husa som tidigare var kundansvarig på Anhörigassistans har slutat och gått vidare med nya utmaningar. Irene Andersson tar över hans roll från och med 5 maj 2023.

Irene Andersson, kundansvarig

Irene heter jag och kommer ta över som Kundansvarig efter Oscar. Jag har arbetat på Vivida Assistans sedan sommaren 2020, både som Bemanningsassistent och Assistanschef.

Jag är en glad finländare med glimten i ögat, som flyttade till Örebro för studier inom folkhälsovetenskap 2010. Efter studierna stannade jag kvar och jag har arbetat inom hotell med bland annat reception, konferens, marknadsföring och bokning. Jag har också flerårig erfarenhet inom coaching och ledarskap i den ideella sektorn.

På min fritid myser jag gärna med min katt Maia, tittar på volleyboll, vandrar i naturen och fotograferar.

Jag trivs som fisken i vattnet i branschen och ser verkligen fram emot att få lära känna er alla och arbeta tillsammans med er och Lotta!

Irene tar över efter Oscar

Oscar Husa som tidigare var kundansvarig på Anhörigassistans har slutat och gått vidare med nya utmaningar. Irene Andersson tar över hans roll från och med 5 maj 2023.

Irene Andersson, kundansvarig

Irene heter jag och kommer ta över som Kundansvarig efter Oscar. Jag har arbetat på Vivida Assistans sedan sommaren 2020, både som Bemanningsassistent och Assistanschef.

Jag är en glad finländare med glimten i ögat, som flyttade till Örebro för studier inom folkhälsovetenskap 2010. Efter studierna stannade jag kvar och jag har arbetat inom hotell med bland annat reception, konferens, marknadsföring och bokning. Jag har också flerårig erfarenhet inom coaching och ledarskap i den ideella sektorn.

På min fritid myser jag gärna med min katt Maia, tittar på volleyboll, vandrar i naturen och fotograferar.

Jag trivs som fisken i vattnet i branschen och ser verkligen fram emot att få lära känna er alla och arbeta tillsammans med er och Lotta!